Pesti Nyiroködéma Központ - Kerepesi út

1148 Budapest, Kerepesi út 80/D. fszt. 3. | +36-70-886-2211 | http://dagadtlab.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk immár 13 éves tapasztalattal rendelkezik a nyiroködéma kezelésének területén. Komoly kórházi tapasztalattal rendelkezünk, és minden évben részt veszünk a szakmai továbbképzéseken, hogy betegeink mindig a legújabb és leghatásosabb kezelést kaphassák. Már néhány kezelés után látszik az eredmény, de hosszú távú eredményeket csak folyamatos kezeléssel lehet elérni. Cégünk szeretné, ha mindenki számára elérhetőek lennének ezek a kezelések, ezért folyamatos akciókkal várjuk kedves betegeinket. Szakmaiságunkat jellemzi, hogy nálunk bőrgyógyász kolléga segít a pontos és hatékony kezelés összeállításában, illetve gyógytornász segítségét is igénybe vehetik a betegek. Életmódtanácsainkat betartva szintén a hosszútávú sikeres tünetmentességet érhetjük el.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd12.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök12.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

Bejelentkezés esetén ettől eltérő időpontban is szívesen állunk rendelkezésükre.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Minauf Kft.
Telefon:+36-70-886-2211
Email:info@dagadtlab.hu
Honlap:http://dagadtlab.hu
Facebook:https://www.facebook.com/www.dagadtlab.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek