Hermina Galéria

1146 Budapest, Hungária körút 194. | +36-30-557-6464 | http://www.herminagaleria.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Katona Kálmán által 2015-ben alapított Hermina Galéria fiatal kortárs képzőművészek és zeneszerzők együttműködését támogatja. Az alapító szándéka szerint ennek az együttműködésnek legfontosabb célja a kölcsönösen inspiráló, élő alkotói folyamatok elindítása. Ennek érdekében a galéria nem csak egymáshoz szorosan kapcsolódó kiállítások és koncertek, nem csak nyilvános workshopok, bemutatkozó előadások otthona, hanem a tevékenysége középpontjában álló Zenekép Műhely elindítója, működtetője is.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek