Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum (lebontották)

1146 Budapest, Városligeti körút 11. | +36-70-320-9257 | https://www.kozlekedesimuzeum.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Közlekedési Múzeum 2015. április 15-től nem látogatható. Régi épületét a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. megbízásából 2016 júniusában kezdte bontani a budapesti Bont-Tör Építőipari Zrt. Novemberre lezajlott az azbesztmentesítés, 2017 februárra pedig teljesen befejeződött a bontás." (Forrás: MTI)

A kormány 2017 májusi döntése alapján a múzeum egy új, a Városligeten kívüli kiállítóhelyet is kap, így nem lesz szükség a Ligetben újjáépülő múzeum térszínt alatti bővítésére. (Forrás: Index.hu)

Kapcsolat:

  • 1072 Budapest, Rákóczi út 42. VIII. em.
  • +36 70 320 92 57
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek