Bóbita Óvoda

1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 116-118. | +36-1-460-0968 | https://www.zuglo.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk Zugló kertvárosában helyezkedik el, csendes-nyugodt környezetben. A nagy épületünk 1931-ben épült: téglafalu sátortetős, kétszintes, hat csoportos épület. 2010-ben került átadásra egy külön álló épületben egy kétcsoportos óvodarész. A csoportszobák tágasak, parkettásak.

Hiszünk abban, hogy a nevelésnek kiemelkedő szerepe van a személyiség kibontakoztatásában. Ezért fontosnak tartjuk, hogy a nevelés az életkori sajátosságokhoz igazodva, különböző tevékenységekben realizálódjon, ilyenek a tehetséggondozó és felzárkóztató programjaink, melyek a csoportközi foglalkozásokon keresztül valósulnak meg.

XIV. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-460-0968
Email:bobita.ovoda@chello.hu
Honlap:https://www.zuglo.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek