Force Now! Gym Edzőterem

1146 Budapest, Thököly út 164. | +36-1-789-5396, +36-1-792-0562 | http://www.forcenow.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kiválóan felszerelt cross-funkcionális terem - nem szokványos eszközparkkal.

Várunk téged edzőtermünkben, a legmodernebb erő-állóképességi eszközparkkal, nagy szakmai tudással rendelkező edzőkkel, segítünk fogyni, erősödni, fittebbé lenni.

Az igényesen berendezett konditeremben segítünk neked erőnléted javításában, izomzatod minőségi felépítésében.

Az edzőteremben elvégzett munka meghozza a gyümölcsét. Ez egy örök érvényű mondás és teljes mértékben igaz.

Sosem volt ennyire hatékony az edzés. A funkcionális köredzés segítségével már rövidtávon is – akár kilókban mérhető - eredményeket érhetsz el. Az edzés segítségével állóképességed szinte egy oroszlánéval vethető össze, kitartásod pedig minden egyes edzést követően napról-napra nőni fog.

Ismered a cross-funkcionális edzést?

A cross-funkcionális edzés során az összes fizikai képesség számít, hiszen hatással van az erőlétre, az állóképességre, az agilitásra és a gyorsaságra, növeli a kitartást, hatékonnyá teszi a teljesítmény leadást, javítja a koordinációs és egyensúlyérzéket. Olyan nagy intenzitású, funkcionális edzési módszer, amely során – ellentétben a hagyományos konditerem gépeivel végzett edzésektől – sok eszközt használ, sokféle gyakorlatot végeztet, rövid idő alatt.

A cross-funkcionális edzés lényege, hogy egy adott időn belül több izomcsoportot is megmozgat, azokat egységes egészként kezeli.

A gyakorlatok alapjait javarészt olyan mozgások, mozgástípusok alkotják, amelyek mindennapi életünk során előfordulnak. Ezeket a húzó és toló mozgások, guggolások, emelések adják, az edzés során az edzők ezen alapmozgásokra épülő gyakorlatokat magas intenzitáson végeztetik el.

A cross training alapjába véve nem csak izomépítésről szól, sokkal fontosabb célja, az erő és állóképesség maximális szintre emelése.

Növeljük az anyagcserét, így segítve a zsírégetést, a fogyást és az alakformálást. Nagyon fontos tény, hogy funkcionális tréning említésekor, minőségi edzésről beszélünk.

Ismerd meg a cross-funkcionális edzéseket a Force Now! cross-funkcionális Gym csapatával!

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 21.00
Kedd07.00 – 21.00
Szerda07.00 – 21.00
Csütörtök07.00 – 21.00
Péntek07.00 – 21.00
Szombat08.00 – 20.00
Vasárnap08.00 – 20.00
Kérjük, edzés előtt minden esetben egyeztess, köszönjük!

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán ingyenes
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Egyéb utalványok, kártyák:AYCM
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-789-5396, +36-1-792-0562
Email:gym@forcenow.hu
Honlap:http://www.forcenow.hu
Facebook:https://www.facebook.com/forcenow.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek