Gyerekbarát Esküvőszervezés

1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 212-214. 1. em. 20. | +36-30-456-1895, +36-30-419-2621 | http://www.gyerekbarateskuvoszervezes.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ma már egyre nagyobb létszámmal vesznek részt gyerekek az esküvőkön, rendezvényeken, s egyre szélesebb a köre a gyerekeket lekötő foglalkozásoknak. Játékok, Arcfestő, Lufi hajtogató, Kézműves foglalkozások, de akár ugrálóvár, trambluin ...

Az elmúlt évek esküvőin, rendezvényein tapasztaltak alapján találtuk ki a gyerekbarát esküvőszervezést. Hiszen a gyerekek is igénylik a külön foglalkozást, törődést. Pl. gyerekbarát helyszínek, gyerekmenü, gyerekkoktél, játszósarok, s további gyermekbarát szolgáltatók.  

2010-től a gyerekbarát esküvőszervezés, rendezvényszervezés is felkerült a szolgáltatásaink közé.  

A gyermekbarát esküvőszervezés lényege, hogy a teljes szervezési folyamat kiegészül gyerekekre vonatkozó részekkel, mely végig kíséri az egész szervezés menetét. Partnereinket is ezen elv alapján választottuk ki. Valamint magát az esküvőt is úgy alakítjuk ki, hogy a gyermek is be legyen vonva a különböző részfolyamatokba (pl. kis koszorúslány), illetve legyen nekik való szórakozási lehetőség az esküvő ideje alatt.

Ha igény van rá  a szervezés kezdetétől vállaljuk a gyermekfelügyeletet. A gyermek megőrzést babysittereink végzik, akik szakirányú végzettséggel, gyakorlattal; többségük idegen nyelvtudással rendelkezik.

Célunk, hogy az ifjú pár, a vendégek és a gyermekek is jól érezzék magukat az általunk szervezett esküvőkön, rendezvényeken.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bánhegyi Zsófia
Telefon:+36-30-456-1895, +36-30-419-2621
Email:eskuvo@gyerekbarateskuvoszervezes.hu
Honlap:http://www.gyerekbarateskuvoszervezes.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/gyerekbarat/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek