Róna Optika

1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 41/A. | +36-1-251-1088 | http://www.ronaoptika.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Magyarországon az emberek szemének az esetek 60%-ban van valamilyen fénytörési hibája. Az éleslátás hiánya zavarhatja a napi feladatok elvégzését, ami rohanó világunkban különösen hátrányos lehet. A látással szemben támasztott követelmények egyre nőnek, gondoljunk a gyorsuló közlekedésre, a feszített számítógépes munkára, a sok mesterséges fényre, illetve a számos stresszre, ami igénybe veszi szemünket. Vállalkozásunk fő tevékenysége a látás felmérése és egyénre szabott optimalizálása, melyhez a legmegbízhatóbb technológiákat alkalmazzuk.

Üzletünkben szem előtt tartjuk az életmódbeli sajátosságokat, és az Ön látását a napjainkban létező legmodernebb Zeiss látásjavító eszközök segítségével optimáljuk.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 13.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kiss Optika Kft.
Telefon:+36-1-251-1088
Email:info@ronaoptika.hu
Honlap:http://www.ronaoptika.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/ronaoptika
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek