FILMANIMÁCIÓ SZAKKÖR

Szerző:
zabnora
2018.09.12. sze., 15.35

Oszd meg másokkal!

Desktop
Életkép a szakkörről
Életkép a szakkörről

Filmanimáció szakkör a Columbus utcában! Kreatív, kézműves szakkört keresel gyermekednek? Olyan szakkört, ahol a gyerekek ugyanakkor megismerkedhetnek a korszerű számítógépes technikával is? Akkor jó helyen jársz! Animációs műtermünkben a legkülönfélébb animációs műfajokat lehet megtanulni: foglalkozunk rajzfilmmel, báb-, gyurma-, legó- papírkivágásos és digitális  animációval egyaránt. A filmrögzítéshez korszerű Canon kamerákat, Apple számítógépeket használunk. Műtermünk hónapról hónapra bővül a legjobb animációs technikákkal. A remek hangulatot árasztó játszóházban a gyerekek jeleneteket készíthetnek, és megrendezhetik első animációs kisfilmjüket is. Ha nem szeretnéd, hogy gyereked éjjel-nappal csak számítógépes játékok előtt üljön, küldd el hozzánk, mi segítünk a képességfejlesztésben! További információ: (+36) 20 299 9985, nora@babter.hu

 

+36 (20) 2999985
Mobil
Mit szólsz hozzá?
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek