Ellopták a zuglói világbajnok korcsolyáját - jutalom jár a megtalálónak!

Desktop
(fotó: MOKSZ)

Ellopták Liu Shaolin Sándor korcsolyáját, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) jutalmat ajánl fel annak a becsületes megtalálónak, aki épségben visszaszolgáltatja a sporteszközt.

A világbajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó vasárnap este családi körben ünnepelte 21. születésnapját, s eközben autójának csomagtartójából eltulajdonították a teljes sportfelszerelését.

"Nem haragszom az elkövetőre. Biztos vagyok benne, hogy nem jószántából törte fel az autómat, rászorult. Úgy gondolom, felesleges sopánkodni ezen. Ami történt, megtörtént. Tény, hatalmas segítséget jelentene a felkészülésben, ha abban a korcsolyában folytathatnám, amiben ilyen szépen indult a szezon" - idézte a versenyzőt a szövetség hírleve.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek