Késes rablókat keresnek a zuglói rendőrök!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Őket keresik a rendőrök (forrás: police.hu)

A zuglói rendőrök rablás miatt keresik a képeken látható férfiakat.

A sértettek február 14-én 19 óra 30 perc körül bementek egy zuglói presszóba, ahol ruhájuk miatt megszólta őket egy háromfős társaság. A sértettek, hogy elkerüljék a konfliktust, elmentek a vendéglátóegységből, de a három férfi utánuk ment és egy késsel az értékeik átadására szólította fel őket, majd egyiküket megrúgták, társát pedig paprikaspray-vel lefújták. A három férfi elvette a mobiltelefonjaikat és készpénzüket.

Az elkövetők közül két férfiről rendelkezik fényképes felvétellel a rendőrség.

Az egyik elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, kopasz férfi, szeme színe barna. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, kék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A másik elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor  szőrmés kapucnis sötét zöld kabátot, világos farmernadrágot viselt.

A harmadik társuk 20-25 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, kék farmernadrág, és fekete kötött sapkát viselt - írja a police.hu.

Aki felismeri őket, tudja, hol lehetnek, hívja a rendőrséget!

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek