Fejszével támadt volt élettársa párjára egy férfi

Oszd meg másokkal!

Desktop

Vádemelési javaslattal zárták le a rendőrök annak a férfinak az ügyét, aki fejszével támadt volt élettársának új párjára - írja a police.hu.

Emberölés kísérletével gyanúsítják a 32 éves dunaújvárosi K. Jánost, aki Zuglóban autózott, amikor megpillantotta volt élettársát a nő jelenlegi barátjával. Autójából kiszállva a férfi odalépett a párhoz, majd szóváltásba keveredett velük és a vita hevében volt élettársát meg is ütötte.

A nő barátja megpróbálta visszafogni K. Jánost, aki ekkor autója csomagtartójából egy baltát vett ki, majd azzal fejbe vágta a férfit. A járókelők közbeavatkozásának köszönhetően csak részben érte el a balta a férfi fejét, aki az ütéstől nyolc napon túl gyógyuló fejsérülést szenvedett. A támadó elmenekült a helyszínről, de másnap önként jelentkezett a zuglói rendőrkapitányságon.

A nyomozók a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek