Megpróbált egy kislányt kitépni a nagypapa kezéből egy férfi a Nagy Lajos király útján

Oszd meg másokkal!

Desktop
a kép illusztráció

Az alábbi történetet olvasónk küldte, akinek a 3 éves kislányát próbálta meg egy feltehetően zavart elméjű férfi elrabolni az utcán, napközben:

“Reggel egy nagy darab, 30-as, feltehetőleg drogos pszichopata minden előzmény nélkül megpróbálta kitépni a 3 éves kislányomat a nagyapja kezéből a Nagy Lajos király útja Erzsébet királyné útja sarkán. Ott volt apósommal a feleségem nagybátyja, szintén nyugdíjas, vitték a kislányt a nagymamához éppen. Apósom nagy termetének, lélekjelenlétének és a szerencsének köszönhetően sikerült visszaszereznie a gyereket a fickótól és megfutamítania.

A dulakodásban a gyerek nem sérült. Nekem a telefon 10:30-kor érkezett a munkahelyemre, hogy mi történt és menjek a Keletihez a sürgősségire a kislányért. Ott találtam őket. A kislányom aludt a nagymama testvérének ölében éppen.

Feleségem nagybátyjának az arca és az orra sérült, orrtörése van, hallókészülékei széttörtek a füleiben, olyan ütéseket kapott. Apósom a hátát fájlalta. Jelenleg az orvosi ellátás és a rendőrségi kihallgatás folyamatban.

Én hazavittem a kislányunkat, ő látszólag jól van, nem értette, mi történt, remélem nem lesz ennek később hatása rá nézve. A rendőrség elmondta apósomnak, hogy az elkövetőt elfogták, ma már kiemelt egy csecsemőt egy olasz pár babakocsijából. A Merényi pszichiátriájáról engedték ki, tehát feltehetőleg pár hét és újra köztünk.

A rendőrök felvették a jegyzőkönyvet, az elkövetőt zárt osztályra szállították valahova vidékre állítólag - írta Attila.”

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?