Egy tapétavágó késsel próbált meg kirabolni egy lottózót az Erzsébet királyné útján, keresik a rendőrök!

Oszd meg másokkal!

Desktop
őt keresik (forrás: police.hu)

Felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlete miatt keresik a rendőrök a képen látható Cryns Béla Arnoldot - írja a police.hu.

A férfi június 11-én 9 óra 30 perc körül egy Erzsébet királyné úti lottózóba bement, majd egy tapétavágó késsel a kezében megfenyegette az eladót és pénzt követelt tőle, azonban a lottózó alkalmazottja bekapcsolta a riasztót, aminek hatására a támadó elmenekült a helyszínről.

Cryns Béla Arnold 19 éves, a bűncselekmény elkövetésekor piros trikót és fekete halásznadrágot viselt.

A XIV. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Cryns Béla Arnoldot felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek