Megszúrta a 70-es troli sofőrjét, 4 és fél évet kapott a szurkáló

Desktop
(forrás: Tények)

Egy 51 éves férfi 2018. július 21-én a délutáni órákban részegen, cigarettázva utazott a 70-es trolibuszon. Az Olof Palme sétány és Zichy utca kereszteződésénél található megállónál a jármű vezetője odament hozzá és leszállásra szólította fel.

A férfi leszállt a trolibuszról, azonban hirtelen visszafordult, egyik lábával fellépett a járműre, miközben elővett egy bicskát, amellyel megszúrta a tőle éppen távolodó sofőrt. A vezető részben kitért a szúrás elől, azonban a karja így is könnyebben megsérült.

A rendőrök a szurkálót rövid időn belül elfogták.

Az ügyészség a vádlott ellen felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérlete miatt nyújtott be vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bíróságra. A bíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki váddal egyezően és őt 4 év 6 hónap börtönbüntetésre, valamint 5 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítélet nem jogerős, ellene az ügyészség súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért jelentett be fellebbezést - írja az ügyészség.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek