Újabb lakossági fórumon mondhatunk véleményt

Oszd meg másokkal!

Lakossági tájékoztatót tart az önkormányzat a Hungária körút – Kerepesi út – Ifjúság útja – Stefánia út által határolt területre készülő kerületi építési szabályzatról január 18-án, csütörtökön 18 órakor a hivatal Házasságkötő termében (1145. Budapest, Pétervárad utca 2.).
 
A terület rendezésének célja a Papp László Sportaréna környezetének rendbetétele, a Hungária körút 46. sz. alatti (32538/1 hrsz.-ú) ingatlanon új, korszerű épület létesítése kereskedelmi-, szolgáltató-, parkoló- és irodafunkcióval, továbbá a tömegközlekedést igénybevevők átszállási lehetőségeinek racionalizálása.
 
A készülő építési szabályzattal kapcsolatban észrevételeket, véleményeket lehet tenni postai (1145 Budapest, Pétervárad utca 2.) vagy elektronikus levélben (hivatal@zuglo.hu) illetve személyesen a fórumon. A szabályzatot elolvashatjátok az önkormányzat oldalán részletesen.
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek