Választási csalás: a fideszes ívekről másolták az ajánlásokat Lévai Katalinnak

Oszd meg másokkal!

Desktop

A zuglói választási bizottság nem vette képviselőjelöltként nyilvántartásba Lévai Katalint.

 

Újabb választási csalás lepleződött le, ezúttal Zuglóban – írta Szávay István a Jobbik zuglói képviselőjelöltje annak kapcsán, hogy a zuglói választási bizottság elutasította Lévai Katalin képviselőjelöltként való nyilvántartásba vételét. Szávay szerint "a semmiből feltűnt Lendülettel Magyarországért nevű álellenzéki kamupártról eddig is sejthető volt, hogy 47 képviselőjelöltjük elindulását a kormánypártok segítik, most azonban maga a pártelnök, Medgyessy Péter egykori minisztere, Lévai Katalin bukott le".
 
Ráadásul elképesztően ostobán és feltűnően csaltak – fogalmazott Szávay. Több ajánlóívük egy az egyben megegyezett Jelen Tamás fideszes jelölt által leadott ajánlóíveken szereplő nevekkel, a sorrend is azonos volt.
 
A jobbikos jelölt szerint a zuglói Fidesz és annak képviselőjelöltje visszaélt a választók bizalmával, az őket támogató polgárok adatait átadták Lévai Katalinnak, az aláírásokat pedig odahamisították, hogy így segítsék – az ellenzéki szavazatok megoszlásában reménykedve – az egykori MSZP-s miniszter indulását a választásokon - olvashatjuk a hvg.hu oldalán.
 
A Jobbik feljelentést tesz az ügyben.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?