Bethesda Gyermekkórház

1146 Budapest, Bethesda u. 3. | +36-1-364-9020/központ, +36-1-422-2764 | http://www.bethesda.hu, http://bka.hu

Oszd meg másokkal!

Array
(
)
Desktop

Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza

Kórházunk a közép-európai régióban az egyedüli egyházi fenntartású gyermekkórház. A legfontosabb gyermekbetegségekkel foglalkozunk 18 éves korig. Részt veszünk a főváros gyermekügyeleti rendszerében, területi ellátási kötelezettségünk a pesti oldal észak-keleti területeit öleli fel, de fogadunk betegeket Pest megyéből és az ország más területeiről is.

Országos hatáskörű, kiemelt profilunk az égéssérült gyermekek ellátása: a Bethesdában működik az Égéssérült Gyermekeket Ellátó Országos Központ.

A Budapest-Bethel Epilepsziacentrum, amely neurológiánkat is magába foglalja, ugyancsak országosan fogad epilepsziás gyerekeket műtét előtti kivizsgálásra.

Kórházunk két telephelyen működik: a főépület (5 gyógyító és 2 diagnosztikus osztály) a Bethesda utcában, a Lórántffy-részleg (2 gyógyító osztály) az Ilka utcában. Fekvőbeteg osztályainkhoz szakambulanciák tartoznak. Évente átlagosan 8-9 ezer gyermeket gyógyítunk a fekvőbeteg osztályokon, járóbeteg-rendeléseinket 110-120 ezer gyermek keresi fel.

Kezdetben felnőtteket gyógyítottak itt...

A Pesti Református Egyházközség Németajkú Református Leányegyházközsége által 1866 januárjában alapított Bethesda Kórház történetéről a Magyarországi Református Egyház honlapján olvashattok.

A Bethesda története I.

A Bethesda története II.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:A kórház területén belül csak a dolgozók számára van elegendő parkolóhely, ide behajtani csak névre szóló parkolási engedéllyel lehet. Betegeink hozzátartozói részére a Bethesda utcai fronton alakítottunk ki parkolót a Zuglói Önkormányzat és a Bethesda Kórház Alapítvány támogatásából 15 M Ft-os költséggel. A parkolás díjmentes, kérjük, vigyázzanak értékeikre, semmit ne hagyjanak az autóban szemmel látható helyen!
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek