Dr. Erdélyi Zsolt szülész-nőgyógyász

1148 Budapest, Örs vezér tere 6. fszt. 1. | +36-1-220-7991, +36-20-940-8889 | http://drerdelyizsolt.hu
Desktop

Exkluzív, kellemesen berendezett rendelőm korszerű műszerparkja mindenben megfelel a modern szülészeti és nőgyógyászati ambuláns ellátás követelményeinek. Csak előzetes bejelentkezés alapján fogadom pácienseimet, így a várakozási időt igyekszem minimálisra csökkenteni. Nagyon fontos számomra a személyes orvos-beteg kapcsolat. Mindent elkövetek, hogy pácienseim felé maximális figyelemmel forduljak, és hogy barátságos légkörben jusson idő a panaszok nyugodt kifejtésére. Ezért vezettem be, hogy betegeim negyedórás időközökkel kapjanak időpontot, mert tapasztalatom szerint (néhány ritka kivételtől eltekintve) legalább ennyi idő kell ahhoz, hogy egy-egy emberrel érdemben törődhessek. Ez a negyedóra lényegesen hosszabb, mint amennyi a hazai rendelők többségében egy-egy páciensre jut, de számomra és betegeim számára is ez jelenti a minőségi, személyes kapcsolat egyik garanciáját.

Mód van arra,hogy rendelési időben kifejezetten sürgős esetben azonnal elláthassam azokat, akiknél a vizsgálat kifejezetten indokolt. Ennek érdekében és az így is fellépő kis csúszások korriglására az óra 45-ös időpontokat tartjuk fenn.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Szerda15.00 – 20.00
Péntek09.00 – 13.00

Bejelentkezés szükséges!

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-220-7991, +36-20-940-8889
Email:drerdelyi@drerdelyizsolt.hu
Honlap:http://drerdelyizsolt.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek