Kelet-Nyugat Egészségközpont

1146 Budapest, Cházár András u. 2/C. fszt. 4. | +36-20-229-7594 | http://www.kny.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Kelet-Nyugat Egészségközpont magas szintű természetgyógyászati központ, ahol a keleti és nyugati szemléletű orvosok és gyógyítók együttműködnek a gyógyítási folyamatban. Célunk, hogy a nagyszámú keleti és nyugati gyógymódból a páciens számára leghatékonyabb, a leginkább testre-lélekre szabott terápiával segítsük a hozzánk fordulókat.

Üzenetünk: EGYÜTT TÖBBET TEHETÜNK!

Egészségközpontunk alapelve a különböző gyógymódok értékeinek tiszteletben tartása, egymás támogatása, kiegészítése a közös cél, a gyógyítás érdekében.

GYÓGYÍTÁS- OKTATÁS- JÓGAKÖZPONT

Gyógymódjaink: akupunktúra és hagyományos kínai orvoslás, shiatsu, gyógymasszázs, homeopátia, kineziológia, ajurvédikus, thai, yumeiho, svédmasszázs, craniosacralis terápia, fitoterápia, Bach-virágterápia.

Az Egészségközpontban dolgozó terapeuták nagy része szakmájához magas színvonalon értő szakember, és ugyanakkor elismert oktató is. A napi gyógyítói munka mellett szeretnénk az alternatív gyógyászat több ágában hiteles, kompetens szakembereket képezni.

Egészségközpontunkban működik a jóga Magyarországon elérhető egyik legtisztább hagyományvonalának, a Himalájai Jógának Budapesti Központja is. A jóga, és több más mozgásterápia (chikung, do-in, Feldenkrais, Alexander, gyógytorna) segít a megfelelő életmód kialakításában, és egyedülálló önismereti és önfejlesztési lehetőségeket kínál.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.00
Kedd08.00 – 16.00
Szerda08.00 – 16.00
Csütörtök08.00 – 16.00
Péntek08.00 – 16.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztárak

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Paál Anna, Császár Edina
Telefon:+36-20-229-7594
Email:info@kny.hu
Honlap:http://www.kny.hu
Facebook:http://www.facebook.com/keletnyugatom
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek