Országos Idegsebészeti Tudományos Intézet

1145 Budapest, Amerikai út 57. | +36-1-467-9300 | http://www.oiti.hu/
Desktop

 

Az OITI az a hely, ahol szakértelem, humánum és képesség együtt segíti a központi idegrendszer megbetegedéseinek világszínvonalú gyógyítását. Intézményünk történetét méltán övezik legendák: jó hírünket az elmúlt évtizedekben sok gyógyult beteg vitte magával szerte az országba és a nagyvilágba. Ez a hagyomány máig példát jelent számunkra a gyógyító munkában. Az „Amerikai út”, ahogyan a betegek maguk között hívták az OITI-t, mindig is világszínvonalú teljesítményt nyújtott az idegsebészet terén: az itt végzett agysebészeti, gerincsebészeti és éren belüli műtétek, valamint a gyógyszerrel nem kezelhető epilepsziát és fájdalomszindrómát kezelő beavatkozásaink máig világhírűek

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek