Paskál Esztétika és Bőrgyógyászat

1141 Budapest, Szugló u. 125/D/B. A. lp. I. em. 9. | +36-30-998-0184 | http://tridermis.hu
Desktop

Barátságos és megbízható bőrgyógyászat a XIV. kerületben, a PASKÁL LAKÓPARKBAN!

Bőrgyógyászati magánrendelőnket azzal a szándékkal nyitottuk meg, hogy felnőtteknek, gyermekeknek és a tinédzsereknek hatékony és igényes bőrgyógyászati ellátást tudjunk biztosítani Zuglóban.

Törekszünk arra, hogy a pácienseink számára a lehető legmegfelelőbb és leghatékonyabb kezelési megoldást megtaláljuk, mind az Általános Bőrgyógyászat, mind pedig az Esztétikai Bőrgyógyászat területén.

Egész évben kiemelt tevékenységeink közé tartozik az anyajegyek dermatoszkópos szűrése, a nem kívánt anyajegyek eltávolítása, szövettani kiértékelése.

Fontos, hogy az anyajegyszűrést már a kisgyermekeknél időben elkezdjük, mert a folyamatos kontrollal megelőzhetőek a további nem kívánt szövődmények. Ezt nem győzzük elégszer hangsúlyozni!
A bőrgyógyászati magánrendelés keretén belül lehetőség van a különböző eredetű bőrbetegségek gyógyítására, anyajegyek szűrésére, fibrómák, szemölcsök, anyajegyek  eltávolítására és szövettani vizsgálatára.

A mai rohanó élet elengedhetetlen „kelléke” a jó megjelenés, az ápolt, fiatalos külső. Az esztétikai kezelések segítségével bőrünket fiatalabbá, rugalmasabbá tehetjük. A meglévő vagy még csak kialakulóban lévő ráncok eltüntetésére, a bőr állapotának javítására számos kezelés közül választhatnak a hozzánk látogatók. A kezelések során mindig arra törekszünk, hogy a bőr természetes szépségét és feszességét nyerjük vissza, kerülve a műhatást.

Rendelőnkben fontos szerepet kap az esztétika, a modern, természetes hatású fiatalító kezelések alkalmazása első osztályú minőségi készítmények felhasználásával.

Nyitvatartás:

Szerda16.00 – 20.00
Csütörtök16.30 – 20.00
  • Általános és esztétikai bőrgyógyászat - Dr. Zámolyi Szilvia: Csütörtök: 16.30-20.00 óráig, előjegyzés szerint.
  • Esztétikai bőrgyógyászat, anyajegyek sebészeti úton történő eltávolítása Dr. Gódor Ferenc Balázs: Szerda: 16.00-20.00 óráig, előjegyzés szerint

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Zámolyi Szilvia bőrgyógyász szakorvos, Dr. Gódor Ferenc Balázs sebész szakorvos
Telefon:+36-30-998-0184
Email:info@tridermis.hu
Honlap:http://tridermis.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek