Pesti Nyiroködéma Központ - Kerepesi út

1148 Budapest, Kerepesi út 80/D. fszt. 3. | +36-70-886-2211 | http://dagadtlab.hu
Desktop

Cégünk immár 13 éves tapasztalattal rendelkezik a nyiroködéma kezelésének területén. Komoly kórházi tapasztalattal rendelkezünk, és minden évben részt veszünk a szakmai továbbképzéseken, hogy betegeink mindig a legújabb és leghatásosabb kezelést kaphassák. Már néhány kezelés után látszik az eredmény, de hosszú távú eredményeket csak folyamatos kezeléssel lehet elérni. Cégünk szeretné, ha mindenki számára elérhetőek lennének ezek a kezelések, ezért folyamatos akciókkal várjuk kedves betegeinket. Szakmaiságunkat jellemzi, hogy nálunk bőrgyógyász kolléga segít a pontos és hatékony kezelés összeállításában, illetve gyógytornász segítségét is igénybe vehetik a betegek. Életmódtanácsainkat betartva szintén a hosszútávú sikeres tünetmentességet érhetjük el.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd12.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök12.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

Bejelentkezés esetén ettől eltérő időpontban is szívesen állunk rendelkezésükre.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Minauf Kft.
Telefon:+36-70-886-2211
Email:info@dagadtlab.hu
Honlap:http://dagadtlab.hu
Facebook:https://www.facebook.com/www.dagadtlab.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek