Róbert Medikids Gyermekorvosi Központ

1146 Budapest, Thököly út 137. | +36-1-700-4411 | http://medikidskozpont.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nálunk mindig a gyermek van a középpontban. Arra törekszünk, hogy a legújabb ismeretekkel, legjobb tudásunk szerint segítsünk gyermekének egészségügyi problémájára megoldást találni. Szakembereink – maguk is gyakorló szülők – kiemelkedő színvonalat garantálnak. Központunk egyedülállóan széles spektrumú szakmai központ, ahol egy csapatban, egymással karöltve dolgoznak csecsemő- és gyermekgyógyászok, szakorvosok, tanácsadók, pszichológusok, mozgásterapeuták, hogy kis pácienseink számára a legoptimálisabb és legeredményesebb kezelési körülményeket garantálhassuk: házon belüli gyors kivizsgálási időt, azonnali konzultációs és beavatkozási lehetőséget, hatékony segítséget.

A személyre szabott ellátásról képzett, odaadó szakemberek gondoskodnak. Váró- és játszószobánk, rendelőink exkluzív környezetet biztosítanak az ellátáshoz. Nincs rohanás: vizsgálati időink biztosítják, hogy jussuk idő minden kérdés megválaszolására.

25 gyermek-szakrendeléssel várjuk pácienseinket. Közel 50 kiváló gyermekorvos, tanácsadó, terapeuta és segítő szakember, illetve 5 szakasszisztens áll pácienseink rendelkezésére.  Komplex gyermekgyógyászati ellátásunk szakorvosi és műszeres vizsgálatokat, pszichológiai ellátást, tanácsadást, teljes labordiagnosztikai ellátást kínál csecsemőkortól 18 éves korig.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00
Szombat08.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek