Bosnyák Könyvtár - Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

1145 Budapest, Bosnyák u. 1/A. | +36-1-383-0197 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/bosnyak_u__1a
Desktop

Nyári nyitvatartási rend a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár tagkönyvtáraiban 2019. június 1. és szeptember 8. között.

A könyvtár a XIV. ker. Bosnyák u. 1/a első emeletén, egy volt tánciskola helyén, egy ún. lakáskönyvtárban működik 1949 óta. Berendezésével egy polgári szalon hangulatát idézi.Berendezésével egy polgári szalon hangulatát idézi. A kerületben évtizedeken át ez a könyvtár volt a legnagyobb, ezért állománya őrzi ezen évek könyvkiadásának jelentős és időtálló darabjait, jelenlegi szerzeményezésével pedig - követve az idők szavát - a közép- és felsőoktatásban tanulók általános tájékozódását segíti, valamint a kerület könyvtárhasználóit látja el olvasnivalóval. A kicsi, de hatékony gyermek- és ifjúsági könyvválogatás kielégíti ennek a korosztálynak az igényeit, a személyre szóló foglalkozás pedig erősen hozzájárul az adott korcsoport könyvtárhasználóvá válásához. Videó-, CD-, CD-ROM- és DVD-kölcsönzési lehetőség van. Az internetes gépek jelenléte a könyvtárban (4 db) biztosítja a régi és új szerves összekapcsolódását.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő14.00 – 19.00
Kedd09.00 – 14.00
Szerda14.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 14.00
Péntek14.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek