Dürer Kert

1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21. | +36-70-459-4135 | http://durerkert.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Dürer Kert 2018. július 20-i közleménye a klubot is magába foglaló ingatlan tulajdonosváltásáról.

Koncertek, dj-k, csocsó, wifi, pingpong, meccsközvetítés, bringatároló és kutyabarát környezet a Városliget szélén.

2008 júniusa óta Budapest legnagyobb underground szórakozóhelye a régi ELTE-épület falai között, a Városliget déli partján helyezkedik el. Nyitott, ősfás, kutyabarát kerthelyiséggel, pingponggal, finom ételekkel, biciklitárolókkal várja vendégeit.

A Dürer kert elsősorban zenés helyszín. A könnyűzenei műfajok igen széles skáláján mozgó koncerteken kívül, érdekes sokszínű programoknak is teret ad. Legyen az különböző kultúrák bemutatása, követségeikkel együttműködve, ahol a közönség kötetlen, kellemes hangulat keretein belül megismerkedhet egyes országok ételeivel, zenei műfajaival.

Rendszeresen szervez egyetemekkel, civil szervezetekkel közösségépítő eseményeket, (Hacktivity , Csinnadratta) teret ad sokszínű programoknak (criticalmass after, humanista mozgalom a világbékéért, Szülői Riadólánc Konferencia, Képregényfesztivál). Mindezekkel a programokkal igyekszik betekintést mutatni a civil szervezetek, egyetemi közösségek munkájába, miközben közösséget épít.

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A környező utcákban.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek