Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Bosnyák Könyvtár

1145 Budapest, Bosnyák u. 1/A. | +36-1-383-0197 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/bosnyak_u__1a

Oszd meg másokkal!

Desktop

A könyvtár a XIV. ker. Bosnyák u. 1/a első emeletén, egy volt tánciskola helyén, egy ún. lakáskönyvtárban működik 1949 óta. Berendezésével egy polgári szalon hangulatát idézi.Berendezésével egy polgári szalon hangulatát idézi. A kerületben évtizedeken át ez a könyvtár volt a legnagyobb, ezért állománya őrzi ezen évek könyvkiadásának jelentős és időtálló darabjait, jelenlegi szerzeményezésével pedig - követve az idők szavát - a közép- és felsőoktatásban tanulók általános tájékozódását segíti, valamint a kerület könyvtárhasználóit látja el olvasnivalóval. A kicsi, de hatékony gyermek- és ifjúsági könyvválogatás kielégíti ennek a korosztálynak az igényeit, a személyre szóló foglalkozás pedig erősen hozzájárul az adott korcsoport könyvtárhasználóvá válásához. Videó-, CD-, CD-ROM- és DVD-kölcsönzési lehetőség van. Az internetes gépek jelenléte a könyvtárban (4 db) biztosítja a régi és új szerves összekapcsolódását.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő14.00 – 19.00
Kedd09.00 – 14.00
Szerda14.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 14.00
Péntek14.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek