Hermina Galéria

1146 Budapest, Hungária körút 194. | +36-30-557-6464 | http://www.herminagaleria.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Katona Kálmán által 2015-ben alapított Hermina Galéria fiatal kortárs képzőművészek és zeneszerzők együttműködését támogatja. Az alapító szándéka szerint ennek az együttműködésnek legfontosabb célja a kölcsönösen inspiráló, élő alkotói folyamatok elindítása. Ennek érdekében a galéria nem csak egymáshoz szorosan kapcsolódó kiállítások és koncertek, nem csak nyilvános workshopok, bemutatkozó előadások otthona, hanem a tevékenysége középpontjában álló Zenekép Műhely elindítója, működtetője is.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek