Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ

Oszd meg másokkal!

Desktop

Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ

A Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ Budapest egyik legjobban megközelíthető, közkedvelt rendezvényhelyszíne. A Stefánia Palota impozáns, két szinten egybenyitható termeivel és kertjével fogadja kedves Vendégeit. A Honvéd Kulturális Központ korszerű technikával felszerelt, 482 főt befogadó színháztermével, elegáns rendezvény- és oktató termeivel, valamint a 250 főt befogadó Regiment étteremmel, versenyképes bérleti díjakkal várja megrendelőit. A Pódium bár hangulatos berendezésével, kis színpadával igazán sokoldalú helyszín. Mindezt színvonalas catering- és büfészolgáltatás, programszervezés teszi teljessé leendő vendégeink, üzleti partnereink számára.

Amit kínálunk:

  • Konferenciák, céges és protokoll rendezvények, sajtótájékoztatók, találkozók, bálok és esküvők megszervezése, teljes körű vendéglátó szolgáltatással
  • Workshopok, oktatások befogadása
  • Korszerű rendezvénytechnika biztosítása
  • Rugalmas, professzionális rendezvényszervező és vendéglátó stáb

Intézményünk könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel vagy autóval egyaránt.

Regiment étterem és kávézó

Az étterem dolgozói büszkék arra, hogy az ételekben a magyar konyha legszebb tradícióit jelenítik meg. Két fajta, levest és desszertet is tartalmazó napi menünk és az étlapunkon megtalálható kiadós adag ételeink remek ízük mellett az árukkal is hódítanak, a Regiment így Budapest egyik legjobb árszabású helyeként áll vendégeink rendelkezésére. A kávézó minden nap friss szendvicsekkel, salátákkal, süteményekkel várja a kávézni vágyókat.

Helyfoglalás telefonon és online egyaránt lehetséges. Az Regiment étterem és kávézó könnyen megközelíthető busszal, trolival és gyalog egyaránt.

Könyvtár

A Honvéd Kulturális Központ könyvtára általános gyűjtőkörű könyvtár, amely a katonák mellett a civil lakosság előtt is nyitva áll. 70.000 kötettel, folyóiratokkal, audiovizuális gyűjteménnyel és ingyenes internet-használattal várja az érdeklődőket. A könyvtárban külön gyermek- és ifjúsági részleg, olvasóterem, zeneszoba, folyóirat-olvasó is található, de rendszeresek itt a könyvbemutatók és a gyermekfoglalkozások is.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10-18 óráig.

Jegyinformáció- Közönségszolgálat:

06 (1) 383-4958

tokes.andrea@mil.hu

www.bphkk.hu; www.jegymester.hu

Programinformáció- Közművelődési csoport:

06 (1) 433- 9012

csuka.zoltanne@hm.gov.hu; haraszti.agnes@mil.hu

Rendezvényszervező részleg:

06 (1) 433- 9014

szabomonika@hm.gov.hu; huczka.agnes@hm.gov.hu

Regiment étterem:

06 (30) 777- 5293; 06 (1) 883-6634

regimentetterem@mil.hu

 

Nyitvatartás:

Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek