Motorosok a Gyermekekért Alapítvány

1145 Budapest, Bosnyák u. 23/a. 3. em. 2. | +36-20-933-3314 | http://motorosokagyermekekert.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Motorosok a Gyermekekért Alapítvány

Székhely: 1145 Budapest, Bosnyák utca 23/A. 3.em/2. 
E-mail: alapitvany@punishershungary.hu
Nyilvántartási szám: 01-01-0012723
Adószám: 19103747-1-42
OTP Bank 11714006-25976009

—-----------------
A Motorosok a Gyermekekért Alapítvány cél szerinti besorolása: egyéb (MNS egyéb közösségi, társadalmi tevékenység)

Az alapítvány céljai:

1. Érdekvédelmi, jogvédő tevékenység: Állampolgári jogok, családon belüli erőszak áldozatainak, bántalmazott gyermekeknek a védelme, segítése, támogatása, minden törvényes eszköz felhasználásával.

2. Pénzbeli és természetbeni adományok gyűjtése és szétosztása a rászorultaknak, adományok célba juttatása.

3. Szociális tevékenység: Rászorultak, hátrányos helyzetű családok, egészség károsultak, beteg gyermekek kezelésének, egészségügyi eszközigényének támogatása.

4. Oktatási tevékenység: gyermek és felnőttoktatás, ismeretterjesztés, Iskolákban és óvodákban bűnmegelőzési és balesetvédelmi oktatás, biztonságos közlekedésre nevelés.

5. Közlekedés-biztonsági, közbiztonság védelmi, bűnmegelőzési tevékenység, rendezvények szervezése, biztosítása.

6. Nemzetközi tevékenység: Nemzetközi kulturális, baráti és cserekapcsolatok, határon átnyúló együttműködés támogatása, megszervezése, lebonyolítása.

7. Az alapítvány céljával összefüggésbe hozható konferenciák, népszerűsítő rendezvények, jótékonysági programok, koncertek, motoros események megszervezése, lebonyolítása.

8. Motoros szervezetek/közösségek népszerűsítése, tevékenységük támogatása az alapítvány céljainak megvalósítása érdekében.

9. Az alapítvány céljainak megvalósításában segédkező szakemberek képzésének, továbbképzésének, valamint nemzetközi tapasztalatok szerzésének elősegítése, támogatása.

10. Az alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak támogatást nem nyújt, és tőlük támogatást nem fogad el. Az alapítvány országos képviselőjelölteket nem állít, és nem ajánl.

----------------------

Egy régi vágyunk valósult meg azzal, hogy megalapítottunk egy alapítványt, amelyben a támogatások oda mennek, ahová ténylegesen szánják az adományozók.

Tevékenységünket alapvetően Punishers LEMC Hungary (http://punishershungary.hu) motorosai és a Punishers LEMC Hungary Support (https://www.facebook.com/groups/PunishersHungarySupport/) csoport támogatói segítségével valósítjuk meg.

Eddigi működésünket láthatjátok az oldalainkon.


Aki egyetért céljainkkal és támogatni szeretné azokat, – amit megköszönünk – többféleképpen teheti meg.
Szívesen fogadunk minden, a céljaink megvalósítását segítő támogatást, pénzbeli vagy természetbeni adományt, illetve személyes közreműködést a rendezvényeinken. Bővebb tájékoztatást a Hogyan segíthetsz? oldalon is találhatsz, valamint bármilyen kérdésed és észrevételed van fordulj hozzán bizalommal!

Ha szeretnél egy önzetlen, jó csapathoz tartozni, támogatni jó célokat, ügyeket és segíteni másoknak, akkor csatlakozz! Bárkiből lehet jó supporter!

Kőszegi István – az alapítvány elnöke

 

 

Nyitvatartás:

Kapcsolatfelvétel E-mail vagy a weblapon keresztüli üzenetküldéssel szerencsés. Üzletszerű nyitvatartás nincs.

További információk:

Parkolási megjegyzés:Az épület előtt ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kőszegi István - elnök
Telefon:+36-20-933-3314
Email:alapitvany@motorosokagyermekekert.hu
Honlap:http://motorosokagyermekekert.hu
Facebook:https://www.facebook.com/MOAGYA/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.