Budapesti Metropolitan Egyetem

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9. | +36-1-273-3090, +36-1-273-2419/Felvételi | https://www.metropolitan.hu
Desktop

Kreatív gondolkodást fejlesztünk. Ez a legfontosabb értékünk, mindenütt jelen van az Egyetemen: az oktatási módszereinkben, tanáraink, munkatársaink szemléletében és a hallgatóink hozzáállásában. Olyan légkörben tanulunk és dolgozunk, amely a felkínált rengeteg – és olykor országosan is egyedülálló – lehetőség kihasználására, a megtanult ismeretek alkalmazására, új megoldások keresésére ösztönzi diákjainkat. Vagyis a kreatív gondolkodásra. Ez napjaink és a jövő egyik legfontosabb elvárása a munkaerőpiacon.

A METU másik alapvető jelentőségű értéke a képzés gyakorlatiassága, amely a kiváló szakmai tudást mindig annak gyakorlati alkalmazásával együtt mutatja be. Ezért az oktatási programban kiemelt hangsúlyt helyezünk a nyelvoktatásra, a kommunikációs képességek és a kreatív gondolkodás fejlesztésére. Hallgatóink intenzív személyiség- és kommunikációfejlesztő tréningprogramban vesznek részt, amely egyedülálló a hazai felsőoktatásban. KarrierCentrumunk több mint 700, a hallgatóinknak szakmai gyakorlatot kínáló céggel áll szerződésben. Nemzetközi kapcsolataink révén pedig több mint 70 európai, ázsiai és amerikai felsőoktatási intézménybe mehetnek diákjaink egy szemeszterre tanulni.

A Budapesti Metropolitan Egyetemen közel 100 képzés közül lehet választani a kommunikáció, üzlet, turizmus, művészet területén. Az egyes képzési formák között képzettségi szintjének megfelelően mindenki megtalálja a számára ideális képzést.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-273-3090, +36-1-273-2419/Felvételi
Email:mail@metropolitan.hu, felveteli@metropolitan.hu
Honlap:https://www.metropolitan.hu
Facebook:https://www.facebook.com/METUBudapest
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek