CORT Oktatási Stúdió

1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 140. 2. em. 4. | +36-70-287-5525 | http://cort-oktatas.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A CORT Oktatási Stúdió elsősorban Budapesten és Miskolc vonzáskörzetében tart szakmai tanfolyamokat széles korosztály részére. 

Fő proflunk a gépészeti tanfolyamok vonala, de kereskedelmi, gazdasági és informatikai képzéseinkkel is várjuk jelentkezését!

Cégek, alapítványok, közhasznú szervezetek, önkormányzatok megkereséseit is várjuk OKJ-s és egyéb tanfolyami ajánlatainkkal. Ha a finanszírozáshoz szükséges pályázato forrás, annak kiválasztásában, megírásában, utókövetésében igyekszünk minél nagyobb segítséget nyújtani.

Nyitvatartás:

Kedd08.30 – 17.30
Szerda08.30 – 17.30
Csütörtök08.30 – 17.30
A nyitvatartással kapcsolatban egyeztessen velünk telefonon, a fenti időpontok tájékoztató jellegűek!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:Diego parkolójában (ami az oktatási stúdióval szemben van), mindig ingyenesen lehet parkolni. BKV-s megközelítés: 7-es, 32-es busz, 3-as villamos
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:K. Gyöngyi
Telefon:+36-70-287-5525
Email:info@cort-oktatas.hu
Honlap:http://cort-oktatas.hu
Facebook:https://www.facebook.com/CORTstudio
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek