Csodaház Gyermekfejlesztő Központ és Játszóház

1145 Budapest, Törökőr u. 62. | +36-30-462-0365, +36-30-297-9996 | http://www.csodahaz.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Intézményünk 2004-ben nyitotta meg kapuit a gyermekek és szüleik részére, közel 13 évig GEKKO Zugló Képességfejlesztő Játszóház néven segítettük a hozzánk forduló gyermekeket. A sok év tapasztalatán és tudásunkon alapuló koncepcióval, de új néven, új helyszínen, új környezetben várjuk a hozzánk forduló szülőket és gyermekeket a csecsemőkortól a kisiskolás kor végéig. A komplex fejlesztő foglalkozások mellett TSMT "okosító" torna, tipegőknek fejlesztő torna, mesés  kézműves foglalkozások, iskolára felkészítő foglalkozások, logopédiai, diszgráfia, diszlexia, diszkalkulia terápia lehetősége várja a gyermekeket. 

A GEKKO még mindig különleges pedagógia, mert mi nem oktatunk. Nem iskolai készségeket és tantárgyi ismereteket adunk át vagy korrepetálunk. Nem tanítjuk meg korábban írni, olvasni, számolni, hanem képessé tesszük arra, hogy amikor eljön az ideje, könnyedén megtanuljon majd írni, olvasni, számolni, könnyebben, gyorsabban, hatékonyabban tanulni. Mindezt úgy tudjuk megvalósítani, hogy gyermeke nem megterhelésként éli meg, hanem különleges pedagógiai szakértelmünkkel olyan nagy kedvet ébresztünk hozzá, hogy örömöt okozzon neki. Mi egyénre szabottan játszunk gyermekével, egyedi igényei szerint, saját tempójában haladva, hozzá alkalmazkodva.

Hetenként egy vagy kettő játékórára várjuk csecsemőkorától egészen az általános iskola végéig. A gyermek lételeme a játék, éppen ezért a játékra épülő pedagógiával megerősítjük, szakszerűen megalapozzuk olyan fontos képességeit, amelyeknek egész életében nagy hasznát veszi. Könnyebben mehet neki a tanulás, beilleszkedés a kortárs közösségekbe, nagyobb eséllyel találhat magának munkát felnőtt korában. Megelőzhetjük és szükség esetén kezelhetjük a gyakori tanulási, figyelmi és viselkedési zavarokat. Csak járni kell hozzánk és meglátja, gyermekének javul tőle az érzelmi intelligenciája, spontán és irányított figyelme, szociális érettsége, vizuo-motoros koordinációja, feladattudata, rövid- és hosszú távú memóriája, türelme, finom és nagymozgása, kudarctűrése - ezernyi hasonló képessége együtt. Így könnyebbé teheti az életét, elősegítheti a gyermekében rejlő tehetség kibontakozását.

Nálunk gyógypedagógus, konduktor tanító, logopédus, TSMT terapeuta diplomával rendelkező szakemberek foglalkoznak a gyermekekkel.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-462-0365, +36-30-297-9996
Email:info@csodahaz.hu
Honlap:http://www.csodahaz.hu
Facebook:https://www.facebook.com/csodahaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek