Egressy Gábor Szakgimnázium

1149 Budapest, Egressy út 71. | +36-1-252-7777 | http://www.egressy.info

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az oktatás mellett nevelőtestületünk nagy hangsúlyt fektet a nevelésre is.

A kerettantervi rendelkezések értelmében a 9-10. évfolyamon a műszaki orientációval bővített középiskolai képzés folyik. A 9. évfolyamon nem tanítunk fizikát és elektrotechnikát. Célunk, hogy az alaptantárgyaknál több gyakorlásra jusson idő, és minden diákunkat közel azonos szintre tudjunk hozni a 10. osztály elkezdéséhez. 11-12. osztályban az érettségi vizsgára történő felkészítés mellett az elektronika-elektrotechnika, illetve informatika szakmacsoportok alapozását végezzük. Az elektronika-elektrotechnika magában foglalja az informatika-hardver alapjait is.

1998/99-es tanévben indítottuk először angol két tanítási nyelvű osztályunkat. Tervezzük a német nyelvű oktatás elindítását is. A két tanítási nyelvű osztályokban a képzési idő 1+4 év. Az előkészítőévben heti 20 órában 3 csoportban tanítunk idegen nyelvet. Utána egyes tantárgyakat angol nyelven tanítanak szaktanáraink a törvénynek megfelelő arányban. A 10. évfolyamtól második idegen nyelvet is tanítunk. A 13. év végén az érettségivel együtt közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgát tesznek a tanulók.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-252-7777
Email:titkarsag@egressy.eu
Honlap:http://www.egressy.info
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek