Hajtómű Nyelviskola

1147 Budapest, Ilosvai Selymes Péter u. 15. | +36-30-973-4716, +36-30-210-0767 | http://www.nyelviskolazuglo.hu
Desktop

Nyelvoktatással, általános és szakmai nyelvvizsga- és érettségi-felkészítéssel foglalkozunk. A Hajtómű Nyelviskolában 1995 óta sikeres, hatékony, dinamikus és minőségi oktatás folyik. Hallgatóink számára magas színvonalú nyelvi képzést, udvarias kiszolgálást és precíz adminisztrációt biztosítunk.

A 2-8 fős csoportlétszám tanulóközpontú oktatást biztosít. Az egyéni vagy kiscsoportos foglalkozások gyors haladást, a hallgatók igényeinek szem előtt tartását, személyességet tesznek lehetővé. A kis létszámú csoportok indításával a tanulók haladását optimalizáljuk, elegendő figyelmet fordítva a tanuló saját ritmusának, motivációja fenntartásának és a tematikus tervben foglaltaknak összehangolására. A kiegészítő anyagokat tanáraink állítják össze a csoport haladási tempójának és érdeklődési körének megfelelően. Az oktatást audiovizuális eszközök segítik. Oktatási módszereinket állandóan felülvizsgáljuk és fejlesztjük. Az óravezetés didaktikai kialakításakor a diákok visszajelzéseit is figyelembe vesszük.

Fő célunk, hogy megteremtsük a hatékony és élvezetes nyelvtanulás feltételeit. Nyelvtanfolyamainkon az élő nyelvre és a használható nyelvtudásra helyezzük a hangsúlyt. Tanáraink a korszerű, kommunikáció szemléletű nyelvoktatás módszertana szerint vezetik óráikat.

Oktatott nyelvek: angol, arab, bolgár, cseh, dán, eszperantó, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, indonéz, japán, kínai, latin, lengyel, lovári, német, norvég, olasz, orosz, perzsa, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, török, ukrán, magyar

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:Hajtómű ajándékutalvány
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek