Hangvarázs - Zeneterápia és zeneoktatás

1141 Budapest, Komócsy u. . | +36-70-367-1810 | http://www.hangvarazs.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A nevem Kassai Réka. Kamaraművész-zenetanár, zeneterapeuta, OH-kártya instruktor, és a Lorein-módszer egyik hazai oktatója vagyok. Tanulmányaimat a Bartók Béla Zeneművészeti Intézetben, és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem. 
Zenetanárként a legfontosabb számomra, hogy a növendéknek a zenetanulás folyamata örömet szerezzen, önbizalma, kreativitása növekedjen. A zenét eszközként is használom a lélek gyógyításához, önismerethez, a személyiség és kreativitás fejlesztéséhez. 
Az óráim a növendék személyiségét, adottságait figyelembe véve vannak felépítve.
A személyre szabott gyakorlatokkal, és technikákkal a tanuló könnyedén, játékosan tudja elsajátítani mind a hangszeres, mind az elméleti tudást.
A zeneoktatáson belül a zeneterápiás módszer használata lehetőséget teremt, hogy, az idősebb korosztály, sajátos nevelési igényű gyermekek,  autizmus spektrumzavarral, testi-lelki zavarral élők is megtapasztalhassák a zene felszabadító erejét, fejlesztő hatását.
 

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.00
Kedd08.00 – 19.00
Szerda08.00 – 19.00
Csütörtök08.00 – 19.00
Péntek08.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kassai Réka
Telefon:+36-70-367-1810
Email:reka.kassai@gmail.com
Honlap:http://www.hangvarazs.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Hangvarazs/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek