HepeHupa Családi Napközi

1147 Budapest, Gyarmat u. 74/B. | +36-30-982-7759, +36-20-405-2338 | http://www.hepehupacsana.hu
Desktop

A Hepehupa Családi napközit Zugló zöldövezetében a csendes Gyarmat utca egyik családi házában (1147 Budapest, Gyarmat utca 74./B.) nyitottuk 2016. október 1-én. Családi Napközinkben feladatunknak tekintjük elsősorban 20 hetestől 3 éves korig a gyermekek napközbeni ellátásán, gondozásán túl, a gyermekek életkori és egyéni sajátosságainak, eltérő fejlődési ütemének szem előtt tartásával az egészséges, harmonikus személyiségfejlesztést családias hangulatban.

A beszoktatást követően minden hozzánk járó gyermek - szülei egyetértésével és engedélyével - pszichomotoros felmérésen vesz részt, amelyet hozzáértő szakember, a Hepehupa Családi napközi vezetője – Ilyés-Dubecz Dorottya, gyógypedagógus, az első magyarországi Korai Fejlesztő Központ (1991) egyik alapítója – vesz fel.

A felmérés célja a gyermek aktuális fejlődési állapotának megismerése, és a személyre szabott fejlesztő program összeállítása. Ez alapján az egyéni fejlesztő programot állítunk össze, és a napi gyakorlatba építve segítjük a gyermekben rejlő képességek, készségek optimális kibontakoztatását. Az általunk preferált vizsgáló eszköz a SEWALL Fejlődési Skála, amely a 0 – 4 éves korú gyermekek pszichomotoros fejlettségét méri, eredménye az egyéni fejlesztési terv alapjául szolgálhat.

Terveink szerint szeretnénk eltérő fejlődésmenetű gyermeket is fogadni családi napközinkbe, mert úgy gondoljuk, hogy az előkészített, tervezett, teljes integráció pozitív hatással van a gyermekek érzelmi fejlődésére is.

Napközink nem egyszerűen gyermekmegőrző, hanem kötött és kötetlen készségfejlesztő foglalkozások, játékok, napi négyszeri, a gyermekek életkorának megfelelő táplálkozás mellett biztosítja az apróságok békés, nyugodt légkörben, szerető gondoskodás mellett történő cseperedését.

Régi álmom vált valóra a HepeHupa Családi napközi létrehozásával. Most sikerült olyan munkatársakkal együtt dolgozni, akiknek jó személyisége, kellő tapasztalata van, és szívesen dolgoznak kisgyermekekkel. Munkatársam Félián Fanni diplomás kisgyermeknevelő (ELTE TÓK), és jelenleg másodéves gyógypedagógus hallgató, aki fiatal kora ellenére több éves hazai és nemzetközi szakmai gyakorlata van.

Olyan intézményt szeretnék vezetni, ahol a személyre szabott nevelés és fejlesztés olyan alap, mint a szép és egészséges környezet. Szeretném, ha a hozzánk járó gyermekek szeretetteljes, biztonságos, kiszámítható közegben játszhassanak, és fejlődhessenek.

Várjuk szeretettel: Ilyés-Dubecz Dorottya

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 17.00
Kedd07.30 – 17.00
Szerda07.30 – 17.00
Csütörtök07.30 – 17.00
Péntek07.30 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Ilyés-Dubecz Dorottya, Félián Fanni
Telefon:+36-30-982-7759, +36-20-405-2338
Honlap:http://www.hepehupacsana.hu
Facebook:https://www.facebook.com/hepehupa
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek