Iskola-Vár Képességfejlesztő Központ - Pest

1141 Budapest, Szugló u. 132. | +36-70-413-1674 | https://iskolavar-hu.webnode.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

"Megálmodtam és létrehoztam azt a helyet, ahol valódi odafigyeléssel, szeretettel és szakértelemmel fejlesztjük a gyerekek képességeit, ahol az egész család a figyelmünk fókuszában áll: érthetően elmagyarázzuk, megértetjük és elfogadtatjuk a szülővel a gyermeke problémáját, hiszen csak közös erővel tudunk tenni azért, hogy a gyermek sikeresen tudjon teljesíteni az iskolapadban. "
Medve-Bederna Tímea
Gyógypedagógus, logopédus

2010 óta működik egyre nagyobb sikerrel az Iskola-Vár Képességfejlesztő Központ Budán, s a hozzánk járó családok igényeit kielégítve 2019 januárjában már Zuglóban is elérhetőek vagyunk. Így már itt is sok szeretettel várjuk azokat az 5-16 év közötti gyeremekeket, akik segítségre szorulnak a tanulás terén: többek között a figyelemzavarral-, és/vagy olvasási- írási- vagy számolási nehézséggel küzdőket.

Olvass tovább: https://iskolavar-hu.webnode.hu/

Nyitvatartás:

Szerda13.30 – 18.00
Zuglóban egyelőre csak szerdánként vagyunk elérhetőek, de elérhetőségeink bármelyikén kereshetnek bármely hétköznapon.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Medve-Bederna Tímea
Telefon:+36-70-413-1674
Email:iskolavar@gmail.com
Honlap:https://iskolavar-hu.webnode.hu
Facebook:https://www.facebook.com/iskolavar
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek