Kaffka Margit Általános Iskola

1148 Budapest, Kaffka Margit köz 2-6. | +36-1-383-1991, +36-1-220-7064 | http://zugloikaffka.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mivel kisiskola vagyunk kezdettől fogva lehetőségünk volt családias környezet kialakítására, ez részben meg is valósult. Pedagógusaink közvetlen, gyerek centrikus neveléssel dolgoznak. A gyerekek szeretnek ide járni és ballagás után szívesen látogatnak vissza régi tanítóikhoz, tanáraikhoz. Maga az intézményi környezet is ezt erősíti. Itt minden "emberi léptékű". Nincsenek hosszú folyosólabirintusok, nyomasztóan nagy tantermek, beláthatatlanul hatalmas udvar, megjegyezhetetlenül sok pedagógus. Ennek az intézménynek a legfőbb erénye a bensőséges légköre. Itt az alsós szülő is név szerint ismeri a felsős tanárokat, egy másodikos tanuló együtt játszik egy hetedikes diákkal, a technikai dolgozó együtt nyaral a pedagógussal.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-383-1991, +36-1-220-7064
Email:titkarsag.kaffka@gmail.com, kaffka.margit@chello.hu
Honlap:http://zugloikaffka.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek