KIVI Baptista Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakközép- és Szakiskola

1147 Budapest, Telepes u. 22. | +36-20-923-4947 | http://kivi.baptistaoktatas.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Magas színvonalon berendezett és felszerelt cukrász, szakács és pincér tankonyhában sajátítják el tanulóink az első évben kötelező szintvizsgáig a szakma alapjait. A szakképzésben részt vevők a kötelező nyári szakmai gyakorlaton, majd a második évtől külső gyakorlati helyeken, munkakörnyezetben szerzik meg a szakmai ismereteket. Jó nevű éttermekben, cukrászdákban biztosítunk gyakorlati képzést az elmúlt évtizedben a szolgáló szektor kiemelkedő szereplőivel kiépült kapcsolatok révén.

A szakközépiskolai oktatásban tanuló diákjaink is gyakorlatias képzés keretében jutnak el az érettségi vizsgáig vendéglátás, idegenforgalom, valamint kereskedő szakon.

Tanáraink jól felkészült, sokéves tapasztalattal rendelkező pedagógusok, a gyakorlati képzést vezetők a szakma mesterei, oklevéllel rendelkező szakemberek.

Helyi tantervünk a központi kerettanterv alapján készült, tananyagában és kimeneti szintjében megegyezik bármelyik más középiskolában tanítottakkal.

Mások abban vagyunk, hogy megértéssel, gondoskodással viszonyulunk tanulóinkhoz, jó színvonalú oktatásban részesítjük diákjainkat és nem utolsó sorban a szakmát magas színvonalon képviselő munkavállalóként helyezkedhetnek el végzőseink.

További információk:

Wifi:nincs
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek