Magyarországi Eszperantó Szövetség

1146 Budapest, Thököly út 58-60. 2. em. 209. | +36-70-932-7464 | http://eszptanfolyam.hu, http://eszperanto.t-online.hu/news.php
Desktop

A Magyarországi Eszperantó Szövetség (MESZ) 1902-ben alakult Magyar Eszperantisták Egylete néven. 1960-tól Magyar Eszperantó Szövetség néven működött. Jelenlegi nevét1991-ben vette fel. Célja az eszperantó nemzetközi nyelv elsajátításának és alkalmazásának elősegítése valamint az eszperantó nyelv és kultúra ápolása, gazdagítása.

A szövetség az eszperantó világmozgalom részeként vesz részt a nemzetközi eszperantó szervezetek munkájában. A különböző anyanyelvű egyének és csoportok közötti kommunikáció megkönnyítésével ösztönzi a közvetlen, személyes kapcsolatok létesítését. Ily módon járul hozzá nemzetközi, kulturális kapcsolatok létrejöttéhez, fejlesztéséhez.

Folyamatos eszperantó alap-, közép- és felsőfokú tanfolyamok indulnak legkevesebb öt-nyolc fős csoportok esetén, igény esetén bármikor a  Magyar Iparszövetség (OKISZ) Inkubátorházában található MESZ-központban.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek