Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola

1145 Budapest, Columbus u. 11. | +36-1-467-0788/igazgató, +36-1-467-0785/zenei igazgatóhelyettes | http://www.szentistvanzene.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A zeneiskola fejlődésével, a számos zenei pályára készülő növendék hatására felmerült az igény az iskola bővítésére.

A szakközépiskola oktatási szerkezete a következő:

párhuzamos képzés:

  • képzési idő: 5 év (9. – 13. évfolyam)
  • 12. évfolyam végén 5 tárgyból közismereti érettségi vizsga (közép, illetve emelt szinten), 13. évfolyam végén zenei képesítő vizsga

érettségi utáni szakképzés:

  • képzési idő: 3 év (13-15. évfolyam) 15. évfolyam végén zenei képesítő vizsga

Művészeti szakközépiskolaként a párhuzamos képzés alapján közismereti- és zenei képzésünk egymással mellérendelt viszonyban – ugyanakkor szerves egységben működik. Közismereti oktatásunk nemcsak az érettségire készít fel, hanem a növendékek esetleges kényszerű pályamódosításai esetén biztosítja, hogy az ilyen tanulók bármely felsőfokú intézménybe sikerrel felvételizhessenek.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-467-0788/igazgató, +36-1-467-0785/zenei igazgatóhelyettes
Email:tanulmanyi@szentistvanzene.hu
Honlap:http://www.szentistvanzene.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek