Arashi Karate Sportclub

1148 Budapest, Wass Albert tér 12. | +36-20-399-6559 | http://www.zuglokarate.hu
Desktop

Egyesületünk a Hayashi-ha Shito-ryu karate stílus oktatásával, népszerűsítésével foglakozik.  Tagja vagyunk a Magyar Karate Szakszövetségnek (MKSZ), mely nemzetközi szinten a World Karate Federation (WKF) szervezetébe tagozódik.

A verseny-, és a szabadidősport gyakorlása is helyet kap klubunkban. A karate még nem olimpiai sport, de az Olimpiai Bizottság a WKF szervezetét és az általa képviselt szabályrendszert fogadta el, mint a karate hivatalos képviselőjét. Mi is ehhez a szervezethez tartozunk és ebben a versenyrendszerben versenyzünk. Tanítványaink közül sokan korosztályos-, és felnőtt magyar bajnokok, korosztályos európa-, és világbajnoki helyezettek.

Edzéseink több helyszínen, Zuglóban, az V. és a VI. kerületben zajlanak ahol korosztály és tudásszint szerint ki-ki megtalálhatja a számára megfelelő időpontokat.

A karate sok mindent nyújthat, melyek közül mindenki számára más lehet fontos. Edzéseinken mást kap akinek a rendszeres testmozgás, és mást adunk azoknak akiknek a versenysport a legfontosabb, másféle terhelést kapnak a gyerekek, a kiskamaszok és kamaszok, és másképpen edzünk a felnőttekkel.

Sok éves gyakorlással a karate az egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszer. Fejleszti az önfegyelmet és a koncentrációs képességet, tiszteletre nevel.

A karate gyakorlása fejleszti kondíciónkat, erőállóképességünket, hajlékonyságunkat. A rendszeres karate edzések segítenek fejleszteni vagy visszanyerni is ezeket. Helyes választás lehet azok számára például, akik korábban sportoltak, de jelenlegi élethelyzetükben némi renyheség tapasztalható, ám ezt belátják és hajlandóak változtatni. Az edzések miliője kevésbé személytelen, mint amit egy kondi-, vagy fitneszteremben tapasztalhatunk és segít legyőzni önmagunkat nap, mint nap. Általános egészségi állapotunk megőrzésében, vagy előremozdításában is jó eredményeket várhatunk. Az edzések egyértelműen stresszoldó hatással bírnak. A karate harcművészet mozgásanyagában és filozófiájában való elmélyülés egyfajta aktív meditáció, harmóniára és egyensúlyra törekszünk testben és lélekben.

Akiben pedig buzog az ambíció és megmérettetni kívánja magát - a versenyzés fokozottan érdekli - a legjobb helyre jön hozzánk. Versenyzőink a hivatalos korosztályokban szinte mindnyájan válogatott keret tagok, sok korosztályos és felnőtt magyar bajnoki, de európa- és világbajnoki címekkel is büszkélkedhetnek. Olyan húzóerővel rendelkeznek, amit kevés klub tud biztosítani. 

EDZÉSEK ZUGLÓBAN A HUNYADI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN (WASS ALBERT TÉR 12.)

Nyitvatartás:

Hétfő-Csütörtök: 17.00 - 18.00 Kezdő (fehér, narancssárga, kék)

 

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:SZINÁK ATTILA
Telefon:+36-20-399-6559
Email:szinak.attila@gmail.com
Honlap:http://www.zuglokarate.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek