Force Now! Gym Edzőterem

1146 Budapest, Thököly út 164. | +36-1-789-5396, +36-1-792-0562 | http://www.forcenow.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kiválóan felszerelt cross-funkcionális terem - nem szokványos eszközparkkal.

Várunk téged edzőtermünkben, a legmodernebb erő-állóképességi eszközparkkal, nagy szakmai tudással rendelkező edzőkkel, segítünk fogyni, erősödni, fittebbé lenni.

Az igényesen berendezett konditeremben segítünk neked erőnléted javításában, izomzatod minőségi felépítésében.

Az edzőteremben elvégzett munka meghozza a gyümölcsét. Ez egy örök érvényű mondás és teljes mértékben igaz.

Sosem volt ennyire hatékony az edzés. A funkcionális köredzés segítségével már rövidtávon is – akár kilókban mérhető - eredményeket érhetsz el. Az edzés segítségével állóképességed szinte egy oroszlánéval vethető össze, kitartásod pedig minden egyes edzést követően napról-napra nőni fog.

Ismered a cross-funkcionális edzést?

A cross-funkcionális edzés során az összes fizikai képesség számít, hiszen hatással van az erőlétre, az állóképességre, az agilitásra és a gyorsaságra, növeli a kitartást, hatékonnyá teszi a teljesítmény leadást, javítja a koordinációs és egyensúlyérzéket. Olyan nagy intenzitású, funkcionális edzési módszer, amely során – ellentétben a hagyományos konditerem gépeivel végzett edzésektől – sok eszközt használ, sokféle gyakorlatot végeztet, rövid idő alatt.

A cross-funkcionális edzés lényege, hogy egy adott időn belül több izomcsoportot is megmozgat, azokat egységes egészként kezeli.

A gyakorlatok alapjait javarészt olyan mozgások, mozgástípusok alkotják, amelyek mindennapi életünk során előfordulnak. Ezeket a húzó és toló mozgások, guggolások, emelések adják, az edzés során az edzők ezen alapmozgásokra épülő gyakorlatokat magas intenzitáson végeztetik el.

A cross training alapjába véve nem csak izomépítésről szól, sokkal fontosabb célja, az erő és állóképesség maximális szintre emelése.

Növeljük az anyagcserét, így segítve a zsírégetést, a fogyást és az alakformálást. Nagyon fontos tény, hogy funkcionális tréning említésekor, minőségi edzésről beszélünk.

Ismerd meg a cross-funkcionális edzéseket a Force Now! cross-funkcionális Gym csapatával!

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 21.00
Kedd07.00 – 21.00
Szerda07.00 – 21.00
Csütörtök07.00 – 21.00
Péntek07.00 – 21.00
Szombat08.00 – 20.00
Vasárnap08.00 – 20.00
Kérjük, edzés előtt minden esetben egyeztess, köszönjük!

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán ingyenes
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Egyéb utalványok, kártyák:AYCM
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-789-5396, +36-1-792-0562
Email:gym@forcenow.hu
Honlap:http://www.forcenow.hu
Facebook:https://www.facebook.com/forcenow.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek