MTK Lantos Mihály Sporttelep

1142 Budapest, Rákospatak u. 13-27. | +36-1-487-2500/MTK központ | http://mtk.hu
Desktop

A millenniumi kiállítás idejére (1896), ideiglenes sporttelep épült a Csömöri úton. Itt rendezték az atlétikai és kerékpárversenyeket, valamint a tornabemutatókat. Ez a 8-10 ezer néző befogadására alkalmas pálya került szóba olimpiai helyszínként Coubertin báró és Kemény Ferenc levelezésében. Az olimpiából nem lett semmi, a pálya viszont megmaradt és jó egy évtizedig ez lett a magyar futball bölcsője. 1973-tól itt kaptak igazi központot a vívók. 2009 óta a létesítmény neve: Lantos Mihály Sporttelep. 2016-ban elkészült és átadásra került az Atlétikai Centrum.

Nyitvatartás:

XIV. kerületi lakosok az atlétikai pályát hétfőtől-péntekig (ünnepnapokon kívül) reggel 7 és 9 óra között ingyenesen használhatják. (A házirend szerint a hetes és a nyolcas (azaz a két külső) pályát.) A pálya használata előtt a zuglói lakcímkártyája és arcképes igazolvány bemutatása szükséges.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek