Purnam Jóga és Meditációs Központ

1147 Budapest, Öv u. 140. | +36-20-357-3823 | http://www.purnam.hu, http://www.jogaakademia.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Jógastúdiónkat 2010 augusztusában Regősvölgyi Regina és Bálint János jógaoktatók alapították. A stúdió élete folyamatos kreatív áramlásban létezik. A kezdetektől fogva egyedi és különleges workshopokra, tanfolyamokra, magas színvonalú képzésekre invitáljuk az érdeklődőket.

Tanáraink kiemelkedő szakmai színvonalat képviselnek, nemzetközi képzések rendszeres résztvevői, lelkes gyakorlók, akik a mindennapjaikban is élik a jógát és hivatásuknak tekintik továbbadni azt a tudást, amit mestereiktől, tanáraiktól kaptak és saját gyakorlásukon keresztül megtapasztaltak.

Közös célunk, hogy minél élhetőbbé és elérhetőbbé tegyük a jógát. Olyan programokat szervezünk, amelyek a mai kor embere számára is megvalósíthatóvá és alkalmazhatóvá teszik az ősi tanításokat. Olyan módszereket adunk át a foglakozásokon, melyekkel eredményesebbé, sikeresebbé, harmonikusabbá tehetők a hétköznapok, melyekben nagyobb testi-, lelki komfortérzettel, egészségesen, magabiztosan lehet a célokat megvalósítani.

Látogass el hozzánk, tapasztald meg a stúdió energiáit, hangulatát..., jógázz, lazíts, töltődj fel, találj segítő, bátorító, megtartó közösségre nálunk!

Várunk szeretettel!

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:bérlet
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek