Állatorvosi Hematológiai és Onkológiai Központ

1148 Budapest, Bolgárkertész u. 31. | +36-1-788-0734, +36-30-280-5502/Vajdovich Péter, +36-20-315-3353/Szendi Eszter | http://www.ahok.hu
Desktop

2009 júliusában alapított központunk Közép-Európa első olyan klinikája, amely vérképzőszervi és daganatos kórképekben szenvedő állatok speciális ellátására, valamint rákkutatásra szakosodott.

Klinikánkat azért hoztuk létre, hogy tapasztalatainkkal és képességeinkkel mindent megtegyünk olyan betegek gyógyítása érdekében, amelyek betegségei nagyon nehezen kezelhetők.

Az emberek és az állatok vérképzőszervi és daganatos betegségei a legsúlyosabbak közül valók és gyakran a betegek életének végét okozzák. Ugyanakkor, számos esetben ezek mégis kezelhetőek. Ha tudjuk is, hogy egyes betegségek nem gyógyíthatók véglegesen, fontos cél a betegek életminőségének mind további megőrzése. Mi igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy betegeink azt kapják, ami számukra a legfontosabb: az élhető életet.

A szakellátásért felelős állatorvos: dr. Vajdovich Péter PhD, Dipl. ECVCP, laboratóriumi diagnosztikai és onkológus specialista, a Szent István Egyetem, Állatorvos-tudományi Kar, Belgyógyászati Tanszék és Klinika egyetemi docense.

Nyitvatartás:

Klinikánk Magyarország első referáló klinikája, ez azt jelenti, hogy hozzánk csak előre bejelentkezett (referált) betegek érkeznek külön időpontokra. Emiatt kérjük Önöket, hogy minden esetben előre egyeztessenek időpontot az alábbi számokon +36(1)7880734 (Klinika) vagy +36(30)2805502 (dr. Vajdovich Péter) telefonszámok valamelyikén!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Vajdovich Péter, dr. Szendi Eszter
Telefon:+36-1-788-0734, +36-30-280-5502/Vajdovich Péter, +36-20-315-3353/Szendi Eszter
Email:ahok@ahok.hu
Honlap:http://www.ahok.hu
Facebook:http://www.facebook.com/allatorvosionkologia
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek