Báró Kutyakozmetika - Zugló

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 70/A. | +36-70-394-2413 | http://barokutyakozmetika.hu
Desktop

Báró Kutyakozmetika

Pruneán Zsanettnek hívnak és fiatal korom ellenére már több éve, sőt már gyerekkorom óta kutyákkal foglalkozom.

Az elképzeléseimben nagy segítséget jelentett, hogy pont mellettünk volt egy kutyakozmetika, ahová sokszor bejártam és segíthettem a kozmetikusnak. A továbblépésben Ő adta a legnagyobb segítséget, mert mentorommá vált és a kutyakozmetikus iskolához szükséges, gyakorlati tudást itt szerezhettem meg. Nem is emlékszem, hogy volt-e olyan időszak a családunkban, amikor ne lett volna mellettem, mellettünk egy, vagy több kutya. Az állatok szeretete és a velük való törődés, a mindennapok rutinjává vált, így nem is volt kérdéses, hogy az iskoláim elvégzése után merre is fogom venni az irányt...

Mára önálló vállalkozást indítottam. Zuglóban nyitottam meg az üzletemet, ahol szeretettel várok minden négy- és kétlábú ügyfelet.

Munkáimra mindig igényes vagyok, így kedvence és gazdája tőlem elégedetten és nyugodtan távozik, hiszen tudják, hogy maximális figyelemmel és odaadással foglalkozom a kutyákkal.

Nekem a kutyakozmetika nem csak a munkám, hanem a kutya ápolása mára a szerelmem, életcélom lett.

Áraim tükrözik a szakmai elhivatottságomat is, mivel nálam nem fog súlyos összegeket hagyni csak azért, hogy kedvence ragyogjon!

Nyitvatartás:

Időpont foglalás alapján, a +36 70 394 2413 telefonszámon.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pruneán Zsanett
Telefon:+36-70-394-2413
Email:zsani@barokutyakozmetika.hu
Honlap:http://barokutyakozmetika.hu
Facebook:https://www.facebook.com/barokutyakozmetika
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek