Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központ

1146 Budapest, Hermina út 57. | +36-1-384-55415 | http://www.vgyke.com/kezdolap.html
Desktop

A Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központ egy a hét minden munkanapján elérhető, a személyes kapcsolatokat előtérbe helyező, közösségépítést aktiváló Központ, ami a családok, különösen a gyermekes és gyermektervező családok hétköznapi életének támogatása érdekében jött létre, önkéntesek bevonásával.

A Központban folyó munkában a családi életvezetés kérdéseire, a családi élet és a munkavállalás összeegyeztetésére, a helyi közösségi lét erősítésére helyezzük a hangsúlyt, térítésmentes képzések, tanácsadások, klubok, rendezvények tartásával.

A „Cserf-S” Családi Erőforrás Segítő Központ programot a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete, a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete és a Jól-Lét Közhasznú Alapítvány valósítja meg, konzorciumi partnerségben, pályázati forrásból TÁMOP 5.5.1. B-11/1.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek