Csillagtorna Mozgásfejlesztő Központ

1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 147. | +36-70-314-3569 | http://www.csillagtorna.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Csillagtorna Mozgásfejlesztő Központ 2015-ben nyílt meg Zuglóban. A XIV. kerületben számos gyermek mozgásfejlesztő terápia és baba-mama központú ház működik. Mi is ennek a részesei lettünk, mivel fontosnak tartjuk a felnövő generáció megfelelő nevelését és fejlesztését.

A Csillagtorna Központ lehetőséget biztosít minden korosztály (gyermek és felnőtt) részére, hogy önmaguk számára a legmegfelelőbb mozgást, terápiát, játéklehetőséget, kikapcsolódást megtalálják. Fontos, hogy tökéletes lelki és testi harmóniát teremtsünk az idelátogatók számára. A Csillagtorna kimagasló mozgásfejlesztő pedagógusokkal, profi tánctanárokkal, jóga oktatókkal várja az idelátogatókat.

TSMT

  • Foglalkozásaink közé tartozik a TSMT (Tervezett SzenzoMotoros Tréning). A TSMT tornának a célja a mozgás és beszédfejlődés javítása, az iskolaérettségig való eljutás. Szükség szerint a tanulás terén gyengébben teljesítők részére, a figyelemzavar javítására, a feladattudat és az irányíthatóság fejlesztésére egyéni vagy csoportos tréningeket alkalmazunk.

Alapozó terápia

  • Az alapozó terápia egy komplex, mozgásfejlesztésen alapuló idegrendszert fejlesztő torna 5 – 16 év közötti gyerekek részére. A fejlődéstani nagymozgásokon alapuló gyakorlatokkal újrajárjuk a fejlődési állomásokat, ezáltal lehetővé téve az akadályok kiküszöbölését és a hiányok pótlását.

Csillag dúdoló

  • A csillag dúdolón és a zsip-zsup tornán a gyerekek és a szüleik, nagyszüleik közösen vesznek részt. A dalok, mondókák, ölbéli játékok felejthetetlen élményt nyújtanak.

Néptánc

  • Alapelveink közé tartozik, hogy megismertessük a gyerekekkel a magyar néptáncot. Ebben nyújtanak segítséget a Pannónia néptáncegyüttes táncosai.

Angol játékosan

  • A játékos angol foglalkozást a sószobában tartjuk, melyen a gyerekek szüleikkel közösen vesznek részt. Zuglóban és a környező kerületekben szeretnénk nagy hangsúlyt fektetni a gyermekek mozgásfejlesztésére.

Kézműves fejlesztés

  • Életkoruknak megfelelő játékos kikapcsolódást is biztosítunk kézműves foglalkozások, táncház, és szülinapi zsúrok keretein belül. A foglalkozásainkat délelőtt és délután is igénybe vehetik kicsik nagyok egyaránt. Zuglóban a Csillag torna központ nem feledkezik meg a felnőttek mozgásáról sem.

Kismama jóga

  • Várunk minden jógázni vágyó kismamát. A kismama jóga segít a szülés problémamentes lezajlásában és a terhességgel járó nehézségek leküzdésében.

Gerinctorna

  • Hölgyek és urak számára tartunk gerinctornát, jógát és társastánc oktatást.

Táncoktatás felnőtteknek

  • Esküvői táncoktatást is vállalnak profi tanáraink.

Női torna

  • Női torna elnevezésű foglalkozásunkon a problémás zónák(has, fenék, comb, derék) formálására helyezzük a hangsúlyt.

Szeretettel várunk mindenkit, akinek fontos gyermeke és önmaga egészsége!

Nyitvatartás:

Hétköznap: 9.00-12.00 és 15.00-19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.