Dr. Bajusz Viktor ügyvéd

1149 Budapest, Angol u. 38. | +36-30-325-1010 | https://bajuszugyved.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

https://bajuszugyved.hu/

Ügyvédként, közel 10 éves szakmai tapasztalattal látok el megbízásokat az ingatlanjog, adatvédelmi jog, társasági jog és az e-kereskedelem területein Budapesten.

Adatvédelmi szakjogászként kiemelt szakterületem az adatvédelem és a közérdekű adatok nyilvánossága, mely területeken okiratszerkesztés, jogi tanácsadás és jogi képviselet ellátásával állok ügyfeleim rendelkezésére.

Ügyfeleim jellemzően hazai és külföldi tulajdonú vállalkozások, valamint magánszemélyek. Az ügyvédi iroda Zuglóban található ingyenes parkolással a Bosnyák tér közelében.

Nyitvatartás:

hétfő 8:00–20:00 kedd 8:00–20:00 szerda 8:00–20:00 csütörtök 8:00–20:00 péntek 8:00–20:00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Bajusz Viktor ügyvéd
Telefon:+36-30-325-1010
Email:iroda@bajuszugyved.hu
Honlap:https://bajuszugyved.hu/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek